Feest- en Partyband N'RGY!

N'RGY!

Bandleden

Marcel Reulen (Zang)

Marcel Reulen (Drums) Als frontman van N'RGY! beschik je natuurlijk over het nodige lef: probeer dat muzikale geweld maar eens te volgen tijdens een spetterend live-optreden! Wilt u N'RGY! boeken: Marcel is onze contactpersoon voor organisaties. Gelukkig denkt hij altijd creatief mee in het plannen van uw feest of evenement en zorgt er voor dat u zich overal druk om kunt maken, behalve over de muziek!

Bert Hausmans (Drums)

Bert Hausmans (Drums) Bert? Tja,...... designt websites (en hele goede, kijk maar eens rond op de onze) en heeft daarnaast ook nog ruimte om veel tijd te steken in de carnavalsvereniging en N'RGY! Dat laatste is ook wel noodzakelijk, want als hij zijn drumstel op moet bouwen........... Gelukkig weet hij uit al die "ketels" wel een lekker strak ritme te produceren, de basis van N'RGY! dus.

Mark Ruijten (Trompet)

Mark Ruijten (Trompet) Nog zo'n trompet-beest: Zowel bij N'RGY!, Big Band Beeg en De Harmonie heeft Mark het hoogste woord. Gelukkig is Mark projectmanager bij een bedrijf dat staal verwerkt dat in booreilanden en windmolens wordt gebruikt. Als hij dan op een boot naar zo'n booreiland zit, kan hij ongestoord repeteren. Als u zich tijdens een optreden afvraagt hoe Mark aan zoveel adem komt én dat goddelijke figuur op peil houdt: hij spint!

Yvonne Parren (Zang)

Yvonne Parren (Zang) Daar sta je dan, als enige vrouw tussen al dat mannelijk geweld. Gelukkig kan Yvonne haar in-ear monitor lekker hard zetten en hoort ze de opmerkingen en muzikale uitspattingen van de heren toch niet. Overdag als afdelingshoofd verantwoordelijk voor de ICT, technische en huishoudelijke dienst van Rubicon Jeugdzorg: dus als we al eens een technisch probleempje hebben...... Yvonne zorgt er voor dat iedereen er goed uit ziet (binnen onze mogelijkheden dan) en denkt mee over onze nieuwe nummers: geniet u dus tijdens onze optredens van de feestnummers: U kunt haar bedanken!

Joost Hausmans (Alt/tenor- Sax)

Joost Hausmans (Tenor Sax) Als voormalig junior van N'RGY! zorgde Joost er voor dat de gemiddelde leeftijd op een acceptabel niveau bleef. Nu eigenlijk ook nog, maar dan omgekeerd. "Maak mich neet oet" horen we niet vaak meer, volgens Peter een teken dat Joost zich helemaal thuis voelt bij N'RGY! Dat is uiteraard niets nieuws, want wie voelt zich nu niet thuis bij zo'n doldwaze feestband!?

Peter Steskens (Trombone)

Peter Steskens (Trombone) Ja hoor; we hebben gewoon onze eigen ijzervreter in de gelederen. Heb je iets nodig, maakt niet uit wat eigenlijk, Peter regelt het. Inmiddels overigens ook als DJ Schnitzel op de bühne, repertoire onbekend ;-). Net zo graag achter de draaitafel dus als aan de bar of in willekeurig welke eettent, maar het liefst "on stage" met zijn King en Olds-trombone én veel bewegingsvrijheid. Die drang naar vrijheid past goed bij zijn grootste hobby: toeren met de motor. Heerlijk scheuren dus, met motor en trombone.

René Raven (Keys)

René Raven (Keys) Toetsen, daar heeft René er veel van. Naast twee keyboards heeft hij ook nog eens een accordeon bij zich tijdens een optreden van N'RGY! . Gelukkig werkt hij als Senior Consultant en kan hij tijdens de vele autoritten die hij hierdoor maakt veel muziek luisteren, hij is tenslotte de bandleider en daar wordt van verwacht dat hij de rest van de band van tips en adviezen voorziet. Gelukkig is René gezegend met een portie geduld , want een repetitie van N'RGY! leiden kost nogal wat...... n'rgy!

Lei Schreurs (Tenor Sax)

Lei Schreurs (Tenor Sax)Een echte "Echter jong", maar tegenwoordig zowaar in een auto met een wit kenteken met zwarte cijfers en letters. Gelukkig hebben we nogal wat Duits repertoire, voelt Lei zich in ieder geval thuis bij N'RGY!

Als het sleutelen aan oude tractoren gaat vervelen is er altijd nog de saxofoon om te repeteren: Met zo'n breed en gevarieerd repertoire zul je wel moeten. Maar: Tijdens repetitie en optreden is geen partij te lastig, want als dat al zo was dan is ook daar al lang hier en daar aan gesleuteld.

Erik Minten (Trompet)

Erik Minten (Trompet) Als je Erik zoekt, volg dan maar de muziek! Naast N'RGY! ook met "Let's Face It" en "De Herremenie" op de planken. En altijd met zijn onafscheidelijke trompet. Erik wil ook graag zingen, daarom hebben onze trompetten hele kleine microfoontjes met een clip gekregen!Tijdens zijn werk mag hij wel zingen trouwens, want deze muziekverslaafde papa van Lieve is ook nog eens muziekdocent op 't Sophianum in Gulpen. Past er meer muziek in één mens? Wij denken van niet! Om toch ook zijn huisvaderrol vorm te geven spaart Erik lege Zuid-Oekwambibische theezakjes, deze worden tijdens optredens dan ook geregeld door uitzinnige fans naar hem toe geworpen......

René Beurskens (Basgitaar)

René Beurskens (Basgitaar) En wat doe je als de gemiddelde leeftijd van de band onder de basiself van de doorsnee eredivisieclub uit moet komen? Juist, dan zoek je een retestrakke bassist die meteen als junior door het leven gaat omdat je al een senior-René hebt! Rechtstreeks vanuit de schoolbanken van het Arcus het N'RGY!-veld op gestapt en dan zonder gedoe overschakelen van kei-harde rock via gevoelige Limbo-klassieker naar geweldige Duitse schlager of Engelse klassieker. Hét kenmerk van een rasmuzikant en die hebben we met René dan ook in huis!

Frank Wijnands (Gitaar)

Frank Wijnands (Gitaar)

 

@n_rgy op Twitter!